Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η γλώσσα του σώματος
Το 93% της επικοινωνίας, δεν είναι λεκτική, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι η γλώσσα του σώματος. Το να μπορείτε να διαβάσετε τα σύμβολα αυτής σωματικής επικοινωνίας , μπορεί να σημαίνει ότι δεν παίρνετε λάθος μηνύματα , η ότι χάνετε αυτά που περνούν απαρατήρητα, συνήθως απο καποιον, που πραγματικά του αρέσετε!!
Ευτυχώς η γλώσσα του σώματος είναι πολύ εύκολη για να την μάθετε , που είναι καλό στοιχείο, αφού είναι πιθανότατα, μια απο τις πιο σημαντικές γλώσσες που θα μάθετε στην ζωή σας . Ίσως αναγνωρίσετε πολλά απο τα ακόλουθα παραδείγματα , απο την δική σας συμπεριφορά ,η απο αυτούς γύρω σας . Όταν μάθετε να ερμηνεύετε τα μηνύματα απο τους ανθρώπους γύρω σας, θα ξέρετε τι σκέπτονται και γιατί ενεργούν με τον Α η τον Β τρόπο
Ας πούμε ότι έχετε βγει έξω ραντεβού με καποιον και σκέπτεστε να περάσετε στο δεύτερο βήμα. Πριν το κάνετε πρέπει να μάθετε αν ο άλλος ενδιαφέρεται Παρατηρήστε λοιπόν, αυτά τα σημάδια που μιλάνε και δεν θα ξαναμαντεψετε πότε σας !
Η γλώσσα του ανδρικού σώματος :
Αν ένας άνδρας ενδιαφέρεται, θα θέλει να φανεί ψηλότερος, με το πετάει έξω το στήθος του και να ρουφάει μέσα την κοιλιά του . Μπορεί αν το δείτε να περιποιείται την εμφάνισή του, να ισιώνει την γραβάτα του( αν φοράει φυσικά) , γενικά να καμαρώνει. Ενα σίγουρο σημάδι είναι να χώνει την κοιλιά του πίσω απο τη ζώνη . Αυτό υποσυνείδητα εχει στόχο τα γεννητικά του όργανα και σημαίνει ότι είναι φουσκωμένα!
Παρακολουθήστε την στάση του σώματος . Αν είναι γυρισμένος προς το μέρος σας , αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρεται, ιδίως αν κάποιο πόδι του αγγίζει το δικο σας .
Αν στέκεται με τα χέρια στα πόδια σημαίνει ότι θέλει να φανεί ψηλότερος και είναι έτοιμος για σας
Τα μάτια είναι χαρακτηριστά σημεία της γλώσσας του σώματος, γνωστό ως " η εικόνα της ψυχής " Όταν κάποιος καρφώνει το βλέμμα του πάνω σας , έστω και ένα δευτερόλεπτο παραπάνω απο το κανονικό, ειδικά αν συνδυάζεται με διεσταλμενη την κόρη, είναι σίγουρο σημάδι ότι είστε τυχερή ! Το ερωτικό βλέμμα του άνδρα είναι γενικά οφθαλμοφανές . Αν οι κινήσεις των ματιών του κάνουν τρίγωνα (στη φαση προσωπο με προσωπο, κατω στο στομα, το υπολοιπο σωμα και ξανα στα ματια )ειναι ενα αλλο σημαδι οτι του αρεσετε .
Ηγλωσσα του γυναικειου σωματος :
Οι γυναικες εχουν πολλα κοινα σημεια με τους ανδρες αλλα επισης εχουν καποια ιδιαιτερα σημαδια οταν συζητουν με καποιον που τον βλεπουν ερωτικα
Ενα τετοιο σημαδι ειναι "το τιναγμα του κεφαλιου" κοινο σε αυτες με μακρυα η κοντα μαλλια και χρησιμοποιειται για να πιασουν το ματι του αλλου σηκωνοντας τον λαιμο τους.το να δειχνουν την παλαμη τους Η εκθεση του καρπου μπορει επισης να ειναι ενα σημαδι , αν δειχνουν την παλαμη τους , ενω μιλουν μαζι σας.Μια ανοιχτη παλαμη ειναι συχνα ενα σημαδι ανοιγματος και ειλικρινειας .
Οπως και με την γλωσσα των ανδρων , αν τα ποδια της, η οι γοφοι , ειναι στραμενοι πανω σας, (ειδικα αν εχει σταυρωμενα τα ποδια) αυτο δειχνει ενα καθαρο σημαδι ενδιαφεροντος. Τα σταυρωμενα ποδια ειναι επισης ενα σημαδι ανεσης και αναπαυτικου καθισματος. Αν βγαλει το παπουτσι απο το ποδι της και αρχιζει να παιζει μαζι του – tαυτο γινεται συχνα αποδεκτοσαν ενδειξη ενδιαφεροντος επισης .
Μην ξεχνατε να δειτε τα ματια της , αφου οι γυναικες ειναι εξαιρετικες στην χρηση του ερωτικου βλεματος – αν κρατα το βλεμα της λιγο πρισσοτερο πανω σας και ακολουθει την τριγωνικη πορεια.Αυτη η κινηση που περιγραφηκε πιο πανω λεγεται " τρωω καποιον(α) με τα ματια" .
Μια λλαη καλη κινηση ειναι αν παιζει με τα μαλλια της στο δακτυλο της και κοιναει το κεφαλι μιλωντας μαζι σας .Κυριως μην ξεασετε να προσεξετε αυτο το θερμο χαμογελο!
Κανοντας την πρωτη κινηση
Αφου καταλαβετε οτι ο συντροφος σας ειναι ετοιμος για να δεχθει τις ερωτικες σας επιθυμιες, ενα επομενο βημα , θα ηταν να χρησιμοποιησετε μια τεχνικη που λεγεται "δικαιολογημενο αγγιγμα" . Αυτο δεν ειναι δυκολο για να σας τρομαζει , μια μη σεξουαλικη συμπεριφορα που σας δινει την ευκαιρια να τον(την) αγγιξετε και δειχνει οτι ενδιαφερεστε καθως ειναι ενας εξοχος τροπος να δωσετε την ευκαιρια στον αλλο να ανταποκριθει . Αυτο μπορει να ειναι οποιαδηποτε κινηση οπως πχ να αγγιξετε το χερι της οπως μιλατε , να αφησετε τα χερια σας να αγγιξουν το ενα το αλλο.Αν ο συντροφος σας , νοιωθει το ιδιο με σας , θα βρουν παρομοιες αιτιες για να σας αγγιξουν , η να επιμηκύνουν το άγγιγμα. .
Αν ο συντροφος σας δεν ανταποκρινετε στις πρωτοβουλιες σας , να ειστε επιφυλαχτικοι οτι αυτο μπορει να σημαινει απλα οτι δεν ενδιαφερονται για ερωτικη σχεση . Με τον ιδιο τροπο, αν ενδιαφερεστε για το προσωπο που σας ακουμπα , πρεπει να απαντησετε – αλλιως θα το παρει σαν αρνηση και θα κανει πισω . Δεν θελετε φυσικα να χασετε μια καλη ευκαιρια !
Δείτε αυτές τις εκφράσεις της γλώσσας του σώματος . Ποσες απο αυτες αναγνωριζετε…?
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου